Кондензаторна батерия 3P/400V 12.5kVAr 86х240 /3SK400-12.5 SIGMA

Продукти
223,20 лв.
  • Марка: SIGMA
  • Кат. номер: 156
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Кондензаторите, използвани за компенсация, са свързани успоредно на електрическата мрежа, за да се предотврати изтеглянето на индуктивна реактивна мощност от мрежата и да се избегнат възможни санкции, които могат да възникнат поради реактивни наказания в бизнеси с характер на индуктивна реактивна мощност, където товари като двигатели, трансформатори и намотките са доминиращи. Тези кондензатори са проектирани и приложени по такъв начин, че да могат да компенсират реактивната мощност на съоръжението във всеки случай, с различни фиксирани/автоматични приложения според ситуацията на натоварване.

Основни функции

  1. Силовите кондензатори с ниско напрежение на Sigma са от 0,25 kVar до 5 kVAr в 230V монофазни кондензатори, от 0,5 kVAr до 50 kVAr в 400 V, 415 V, 440 V трифазни кондензатори, плюс 525 V capaci и надеждни дълготрайни кондензатори. -трайни решения за нуждите от реактивна мощност на компенсационни системи от 10 kVAr до 30 kVAr.
  2. Сигма кондензаторите осигуряват разреждане на кондензатори за кратко време с вътрешно съпротивление на разряда.
  3. Сигма кондензаторите имат защита от свръхналягане, в случай на прекомерно налягане, предаването на енергия се прекъсва и се осигурява безопасна защита чрез скъсване на разделителния проводник вътре в кондензатора.
  4. Произвежда се от диелектричен полипропиленов филм, който гарантира ниски загуби и дълъг живот на кондензаторите Sigma.
  5. Той има много ниски загуби на мощност от загубите на мощност, посочени в стандартите TS EN.
  6. Има безопасна работа дори при 65°C околна температура.