За нас

Топ Електрик Солюшънс е събрал мъдростта и креативността на хора с различен дългогодишен опит в енергетиката и търговията с електрооборудване на доказани световни марки, лично проверени и изпитани от нас през годините. Притежаваме собствена база, разнообразно техническо оборудване и богат набор от стоки на склад, предлагани от технически грамотен, мотивиран и насочен към изграждане на дълготрайни взаимоотношения с клиента екип.

 

Поредица от стратегически стъпки позволиха на Топ Електрик Солюшънс да предостави по-качествени продукти, които лесно могат да достигнат до всяка точка на Европа, където се оценяват високата надеждност и рентабилните решения. За нас е важно да продължаваме да подобряваме разнообразието на нашите продукти и да предоставяме надеждни компоненти. Всички наши продукти притежават сертификати за качество.

 

 

Производителите, които представляваме ексклузивно на нашия пазар и на държавите от региона са:

 е един от водещите производители на електро апаратура ниско напрежение, продаваща се в над 90 държави в света с оборот на 20 милиарда долара за предходната година. Старта на производството започва през 1993г. в Истанбул а от 2008г. е собственост на нидерландци, които налагат европейски стандарт на качество.
произвеждат индустриално осветление за паркове, улици, офиси и промишлени сгради. Експертния екип за научноизследователска и развойна дейност тества всички продукти в акредитирана лаборатория и регистрира тяхното качество. С 41-годишния си опит и повече от 3500 продуктови гами, предлагат всичко за осветлението на едно място.
е утвърдена компания в производство на електротехниката и електрониката от 1969г., като в момента търговията се ръководи от международния им офис в Лондон и доставя над 1000 различни електромеханични продукта достъпни в над 80 държави.е основана от д-р Александър Майер и неговите братя в Кьонигсбрун, Германия. AE Solar е една от наградените водещи марки в индустрията за възобновяема енергия, предоставяща висококачествени нови продукти и услуги за възобновяема енергия от 2003г. насам. Марката е синоним на високопроизводителни фотоволтаични модули и се специализира в иновации, приложения и системи за фотоволтаични технологии.
произвежда пластифициращи модули за машини за обработка на пластмаса съгласно DIN ISO 9001. Grohe е гаранция за немско качество изработено в Германия по най-съвременна технология.

 е предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност, производство и дистрибуция на тежкотоварни конектори, използвани в енергийните системи, железопътния транспорт, вятърната енергия, тежката техника, фотоволтаиците и инженерното оборудване.
произвежда метални табла и шкафове приложими в индустриални производства, електроразпределение, климатизация и IT сектора и разполага с голям капацитет с разработен и оборудван с най-съвременен машинен парк, опитен мениджмънт и персонал подготвен за всяка задача поставена от клиенти на 3 континента. ERP системата е приложена във всички процеси и цялата система може да се наблюдава без грешки.Философията на Топ Електрик Солюшънс се състои в поддържането на изключително качествени продукти и услуги. Удовлетворението, което изпитваме от работата си, получаваме от доверието на нашите клиенти. Ние сме амбициозни постоянно да подобряваме решенията, които представяме и внедряваме, за да направим работата с нас приятен и ползотворен процес. Качество и доверие!

 

Очакваме Ви!