За нас

Топ Електрик Солюшънс е събрал мъдростта и креативността на хора с различен дългогодишен опит в енергетиката и търговията с електрооборудване на доказани световни марки, лично проверени и изпитани от нас през годините. Притежаваме собствена база, разнообразно техническо оборудване и богат набор от стоки на склад, предлагани от технически грамотен, мотивиран и насочен към изграждане на дълготрайни взаимоотношения с клиента екип.

Нашата визия е да се стремим да бъдем лидер в предлагането на гама от продукти и решения, които са част от нашето продуктово портфолио. Нашите продукти получиха престижни международни сертификати за кратко време и успяха да се утвърдят както на вътрешния пазар, така и на редица чужди пазари, където марките ни стават все по-популярни.

Поредица от стратегически стъпки позволиха на Топ Електрик Солюшънс да предостави по-качествени продукти, които лесно могат да достигнат до всяка точка на Европа, където се оценяват високата надеждност и рентабилните решения. За нас е важно да продължаваме да подобряваме разнообразието на нашите продукти и да предоставяме надеждни компоненти.

Философията на Топ Електрик Солюшънс се състои в поддържането на изключително качествени продукти и услуги. Удовлетворението, което изпитваме от работата си, получаваме от доверието на нашите клиенти. Ние сме амбициозни постоянно да подобряваме решенията, които представяме и внедряваме, за да направим работата с нас приятен и ползотворен процес. Качество и доверие! 

Очакваме Ви!